Activiteiten VVS Hillegom

Neem een kijkje in onze agenda en schrijf je direct in!  Onze agenda wordt voortdurend aangevuld met nieuwe activiteiten, dus houd ‘m in de gaten. 

  • ledere maand, voorafgaande aan de bijeenkomsten, worden de exacte gegevens gepubliceerd in ons blad het Kompas.
  • Activiteiten zijn in principe enkel voor de leden van de VVS. Per activiteit staat aangegeven of je een introducé mag meenemen of niet en wat de eventuele kosten zijn. 
  • Vaak is er een maximum aan het aantal inschrijvingen. Meld je dus zo snel mogelijk aan of koop je kaarten op locatie wanneer dit mogelijk is. Bij de activiteit staat vermeld of je je digitaal kunt inschrijven of op locatie kaarten kunt aanschaffen. 
  • Klaverjasclub: Naast een groot wisselend aanbod, hebben we ook een vaste wekelijkse activiteit, te weten klaverjassen! 
    • Elke maandagmiddag van 13:30 – 16:00 uur.
    • Locatie: Bloemswaard
    • Aanmelden/contactpersoon: Dhr. P. van Bakel. Tel. (0252) 521174.

Activiteiten VVS Hillegom 2023

Vind hier onze kalender met activiteiten. Let op: deze wordt het gehele jaar aangevuld met nieuwe activiteiten! Houd de pagina en uw clubblad Het Kompas dus goed in de gaten.

Volledige details en hoe aan te melden voor een evenement kunt u terugvinden in het meest recente nummer van ons clubblad Het Kompas.

Kom genieten!

Ook zin om mee te gaan met een stedentrip, lekker een avondje te lachen of dansen in de Kulturele Raad of een fanatiek potje bingo spelen? Word dan snel lid van de Vereniging Voor Senioren Hillegom en sluit u aan bij dé leukste seniorenclub van de Bollenstreek.

Of u nu een zeer actieve 60-plusser bent die graag de hort op gaat of juist liever geniet van lokale rustige activiteiten, uw seniorenclub VVS biedt het! Door lid te worden, heeft u de kans nieuwe mensen te ontmoeten, vrienden te maken en actief te blijven!

Daarnaast draagt uw lidmaatschap bij aan de invloed van Hillegomse senioren bij belangrijke besluitvorming. Sluit u dus aan, zodat we er samen aan kunnen werken dat de stem van de senioren gehoord en vertegenwoordigd wordt. Meldt u hier gelijk aan!