Actief genieten van het senioren leven? Word lid van de VVS!

Word lid van de leukste seniorenclub van de Bollenstreek: de Vereniging Van Senioren oftewel VVS. Wij zijn dé club van en voor 55-plussers uit Hillegom. 

Weg met de geraniums!

Denken uw (klein)kinderen dat u als 55-plusser het liefst met een kruiswoordpuzzel achter de geraniums zit? Dat het tijd wordt om het wat rustiger aan te doen? Welnee! We hebben wel wat beters te doen nu we kunnen genieten van onze welverdiende vrije tijd!

De VVS organiseert tal van activiteiten voor haar leden. Van pubquiz tot stedentrip en van comedy in de Kulturele Raad tot bingo en meezingen met oud-Hollandse klassiekers in Bloemswaard. 

Voor wie

55-plus en woonachtig te Hillegom? Dan is de VVS uw vereniging!

Kom er gezellig bij!

Uw vertegenwoordiger bij lokale politiek

Wij zijn echter meer dan een sociale club! De VVS vertegenwoordigt namelijk ook – voornamelijk via het Seniorenpodium – uw belangen bij de lokale politiek. Wij voeren regelmatig overleg met o.a. politieke partijen en gemeenteraad voor beleid en programma’s die tegemoetkomen aan de behoeften en zorgen van de 55-plussers binnen Hillegom. 

Door lid te worden draagt u bij aan de invloed van Hillegomse senioren bij belangrijke besluitvorming. Sluit u dus aan, zodat we er samen aan kunnen werken dat de stem van de senioren gehoord en vertegenwoordigd wordt en blijft. 

Voordelen lidmaatschap VVS:

  • Deelname aan onze volle sociale agenda met grote verscheidenheid aan activiteiten.*
  • Goede vertegenwoordiging seniorenbelangen naar gemeenteraad en politieke partijen Hillegom. 
  • Korting bij zorgverzekeraars: 
    • Zorg & Zekerheid 7% korting.
    • Zilveren Kruis Achmea 7,5% korting.
  • Hulp bij verlenging rijbewijs.
  • Het hele jaar door aantrekkelijke korting van 10% bij Bloembinderij Van Der Post.
  • Maandelijks ons ledenblad Het Kompas.

*  Voor verschillende activiteiten kan een eigen bijdrage gevraagd worden.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap van de VVS kost u slechts €27,- per jaar! Daarvoor krijgt u niet alleen een volle sociale agenda, maar worden ook uw belangen behartigd richting de politiek, krijgt u aantrekkelijke kortingen en bemiddeling bij het verlengen van uw rijbewijs. 

En dat voor slechts €27,- per jaar per persoon!

Keertje sfeer proeven

Wilt u graag een keertje sfeer komen proeven en/of iets meer weten voordat u lid wordt van de VVS? Geen probleem! Klik hier!

Lid worden

Kunt u niet wachten mee te doen met onze activiteiten én uw stem te laten horen richting politiek Hillegom? Meld u gelijk aan als lid!